Úvod Články & zaujímavosti Aké sú typy zdvihákov na autá

Aké sú typy zdvihákov na autá

Máme presne to, čo hľadáte.

Twin Busch zdviháky na autá naplnili sľub kvality a neprekonateľnej technickej dokonalosti. História tejto firmy je stavaná hlboko do každého z našich auto zdvihákov kolies. Pokiaľ má zdvíhacia technika značku TWIN BUSCH, viete, že zdvíhate s tým najlepším.

Dvojstĺpové auto zdviháky

Dvojstĺpové Twin Busch auto zdviháky a zdvíhacie systémy pre nákladné vozidlá sa nachádzajú v tých najlepších automobilových karosériách a dielňach po celej Európe. Vďaka širokej škále ponúkaných produktov a špecializovaným modelovým radám získava Twin Busch dvojstĺpový auto zdvihák cenu za dizajn a exkluzívnu vlastnosť.

Štvorstĺpové auto zdviháky

Naši odborní technici vybavili každý štvorstĺpový auto zdvihák a zdvíhací systém pre nákladné vozidlá s množstvom výhodných funkcii, možností a kapacít. Či už ste ostrieľaný automobilový profesionál alebo oddaný automobilový nadšenec, štvorstĺpcový zdvihák sa jednoducho prispôsobí akémukoľvek vozidlu, ktoré potrebujete zdvihnúť.

Parkovacie zdviháky

S rovnakými možnosťami nosnosti ako predchádzajúce zdviháky na autá, sú parkovacie zdviháky Twin Busch tou najjednoduchšou možnosťou ako zdvojnásobiť Vašu parkovaciu kapacitu. Keď ukladáte osobné a nákladné autá na krátku alebo na dlhšiu dobu, naše parkovacie zdviháky zachovávajú prekvapivé malé rozmery. Tak ako samostatné jednotky, tak aj radové parkovacie zdviháky sú výborné pre zdvojnásobenie vašej parkovacej kapacity.

Zdviháky pre diagnostiku kolies

Diagnostika kolies sa rýchlo stáva jednou z najziskovejších služieb, ktoré môžete poskytnúť. Uistite sa, že svojím zákazníkom ponúknete to najlepšie s Twin Busch zdvihákom pre diagnostiku kolies ako pre osobné, nákladné či športové vozidlá.

Prízdvihy pre štvorstĺpový zdvihák na autá

Či už zdvíhate osobné autá alebo nákladné, chcete dostať maximum z vášho zdviháku na autá. Toto je dôvod prečo sme vyvinuli tieto štvorstĺpové nožnicové zdviháky. Sú extra prispôsobené - šité na mieru pre vaše zdvíhanie.

Nič nerobí prácu jednoduchšiu ako tie správne nástroje. Toto platí aj pre zdviháky a práve preto Twin Busch ponúka mnoho osobitých auto zdvihákov špeciálne navrhnutých pre pomoc so špeciálnymi úlohami. V našom obchode nájdete osobité zdviháky pre osobné či nákladné vozidla a taktiež vozidlá všetkých veľkostí.

Doplnky pre zdvíhacie systémy

Twin Busch ponúka veľké množstvo doplnkov pre rozšírenie možností vašich zdvíhacích systémov ako sú napríklad: adaptéry pre zdvíhanie dodávkových vozidiel, mobilné zdviháky, nožnicové zdviháky, dielenské žeriavy, držiaky prevodoviek a súpravy koliesok.

Kompresory

V našej ponuke nájdete radu kvalitných kompresorov vhodných ako pre menšie dielne, tak aj pre veľké prevádzky a to od niekoľkých dodávateľov. V prípade, že vami požadovaný kompresor u nás nenájdete, radi Vám od našich dodávateľov zabezpečíme presne ten, ktorý vyhovuje vaším požiadavkám.

Twin Busch je jedna z najdôveryhodnejších značiek v automobilovom priemysle a to už viac ako 14 rokov. Ponúkame neuveriteľný výber produktov vysokej kvality, aby sme sa prispôsobili potrebám všetkých automobilových dielní a tiež oddaným fanúšikom. Niektoré z najpopulárnejších produktov zahŕňajú dvojstĺpové zdviháky, štvorstĺpové zdviháky, parkovacie zdviháky, systémy so stredným zdvihákom, nožnicové zdviháky, vyvažovačky kolies, vyzúvačky, zariadenia pre meranie geometrie kolies a veľké množstvo špeciálnych zdvihákov, ktoré sa prispôsobujú každej úlohe. Všetky Twin Busch zdviháky sú podporované desaťročným technickým skúsenostiam a inovácie, ako aj inteligentným tímom špecialistov. Od nápadu po dizajn, od inžinierstva po výrobu a od predaja po podporu, nikto sa nestará lepšie o vaše autá ako Twin Busch auto zdviháky.

Pozývame Vás, aby ste objavili výhody značky Twin Busch už dnes.



Späť na zoznam článkov

Counter